Barion Pixel

A táblás kerítés 3+1 népszerű felhasználási területe

A táblás kerítésrendszer ideális megoldást jelent az olyan területekre, ahol egy könnyen és gyorsan telepíthető, de mégis megbízható kerítésrendszerre van szükség.

A 2D-s, illetve a 3D-s táblás kerítések stabilitása és kialakítása miatt jól funkcionálnak lakó, mezőgazdasági vagy akár ipari ingatlanok kerítéseként is, de vannak olyan területek, ahol különösen népszerű opciónak számítanak. A továbbiakban a teljesség igénye nélkül néhány olyan területet fogunk körbejárni, melyeknél igen gyakori a táblás kerítés alkalmazása.

1. Köztéri játszóterek

A köztéri játszóterek köré minden esetben javasolt valamilyen kerítés telepítése, mely nem csak a gyermekek, de a különböző játszótéri eszközök védelme és területének kijelölése szempontjából is igen fontos lehet.

Ahogyan a játszóterek között is egyre jobban a gondozásmentes fémből készült eszközök hódítanak, úgy a körbekerítésükre választott kerítéseknél is hasonlóan alakultak az elvárások. Nagyon fontos, hogy az erre a célra alkalmazott kerítésrendszerek időjárásállóak legyenek, ellenálljanak a korróziónak és mindezek mellett minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek. Az általunk forgalmazott gondozásmentes táblás kerítések éppen ezért kiválóan megfelelnek erre a célra. Cégünk a Faberland csoport tagjaként már számos köztéri játszótér köré telepített táblás kerítésrendszert. Egyszerűségük miatt bármilyen település összképébe jól beleillenek, legyen szó akár egy falusi, kertvárosias vagy éppen egy nyüzsgő, belvárosi környezetről!

kozteri jatszoterek
Köztéri játszóterek köré is kitűnő választás a táblás kerítésrendszer telepítése.
A táblás kerítés 3+1 népszerű felhasználási területe

2. Kutyafuttató

Egyre több helyen találunk különböző eszközökkel felszerelt kutyafuttatókat, melyek alkalmasak a kutyák ügyességi fejlesztésére, szocializációjukra, illetve mozgásigényük kielégítésére.

A kültéri kutyafuttató parkokban éppen olyan fontos lehet a kerítés jelenléte, mint a köztéri játszóterek esetében. A kerítés ugyanis biztonságot nyújt a szaladgáló kutyáknak és védelmet nyújt a vandalizmussal szemben is. S mindezek mellett kerítés jelenléte esetén a felhasználók jól láthatják a kutyafuttató határait, ezáltal egyértelműen megállapítható, hogy honnan érvényesülnek a kutyafuttatók szabályai, házirendje.

Az elvárások nagyon hasonlóan alakulnak, akárcsak a köztéri játszótéri kerítés esetén: legyen időtálló, és gondozásmentes, valamint bírja a közterületi igénybevételt.

kutyafuttatok
A kültéri kutyafuttató parkokban éppen olyan fontos lehet a kerítés jelenléte, mint a köztéri játszóterek esetében.

3. Ipari területek köré

Ipari területek köré is igen gyakran választanak táblás kerítéseket, kerítésrendszereket. Ezért a legtöbb ipari övezetnél megtalálható ez a kerítés típus. A táblás kerítések ugyanis rendkívül költséghatékonynak számítanak és mindemellett garantálják a magas minőséget és a hosszútávú kihasználhatóságot. És ha ez még nem lenne elég, a táblás kerítések felépítése egy gyors és egyszerű folyamat, mellyel jelentős időt és energiát megspórolhatunk.

4. Lakó ingatlanok elkerítésére

Maga a kerítés jelentősége kulcsfontosságú a mai modern társadalomban. A kerítés alapvetően két fő funkcióval rendelkezik: védi a kerítésen belül lévőket és egyfajta biztonságot ad nekik és kizárja a kerítésen kívül állókat. A kerítések típusainak változásáról, megjelenéséről és kialakulásáról egy korábbi bejegyzésünkben már részletesen írtunk, melyben végigkísértük, hogy hogyan is jött létre a kerítések mai formája és kielemezzük, hogy milyen jelentőséggel is bír.

A táblás kerítés 3+1 népszerű felhasználási területe

Az általunk forgalmazott gondozásmentes táblás kerítések nem csak ipari területek vagy játszóterek köré, de lakó ingatlanok, így társasházak és családi házak elkerítésére is alkalmasak. Egyszerűségük és gyors telepíthetőségük miatt különösen népszerű választásnak számítanak oldalkerítésnek, de rendszeresen alkalmazzák frontkerítésnek is. Ez utóbbi esetben szükséges lesz valamilyen kaput is telepíteni, legyen szó akár egyszárnyú, kétszárnyú vagy úszókapuról. Áttetszősége sem okoz gondot, ugyanis ha a táblás kerítést lakó ingatlan köré telepítjük, praktikusan kiegészíthető belátásgátlóval, melynek segítségével jobban megőrizhetjük a privát szféránkat és megmenekülhetünk a kíváncsi tekintetekről.

Ezen az alkalmazási területen a porfestett táblás kerítéseinket ajánljuk, melyek a zöld és antracit színeken felül bármely RAL színben igényelhetőek, így az adott ingatlan színvilágával és stílusával, legyen az klasszikus, minimál vagy modern, jól fognak harmonizálni.

Webáruházunkban kapható minden kiegészítő is, ami egy táblás kerítésrendszer kialakításához szükséges. Legyen szó akár a kerítés oszlopokról, a különböző kapukról vagy a rögzítőkről és egyéb kiegészítőkről, nálunk kivétel nélkül mindegyik beszerezhető!

Akár családi házat épít vagy köztéri játszóteret tervez, hogyha kérdései vannak a témában, olvassa el korábbi bejegyzéseinket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Friss bejegyzések: