Barion Pixel

A jelen világpolitikai és nyersanyagpiaci helyzetre vonatkozóan a honlapon található áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy rendelés esetén előzetesen vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot emailben!

Rólunk

Nekünk fontos a biztonság.
Ha Önnek is, a mi kerítés rendszereinkben bízhat.

A Keritesland márka anyavállalata a Faberland Kft. 2010 óta foglalkozik játszóterek gyártásával, forgalmazásával. Azt emelnénk ki rólunk, hogy az évek során fitnesz parkok, tornapályák, kutyafuttatók, változatos kültéri területek kialakításában vettünk részt.

A megvalósított projektjeink kapcsán rendszeresen alakítottunk ki különböző kerítésrendszereket is, így alakult ki jó kapcsolatunk Nyugat-Európa egyik vezető kerítésrendszer gyártójával is. Az összegyűjtött tapasztalatok és a kialakult jó együttműködést kihasználva hoztuk létre a Keritesland önálló üzletágunkat. Számunkra nem csak a magas minőségű táblás és tekercses kerítések, kerítésrendszerek kiegészítőinek forgalmazása fontos, hanem az is, hogy az érdeklődők számára megfelelő információkat biztosítsunk a szükséges kerítés kiválasztása és kivitelezése kapcsán. Kerítés kalkulátorunknak köszönhetően így hozzávetőlegesen meghatározható a szükséges mennyiség és tájékoztató jellegű ár egy adott területen kialakítani kívánt kerítésrendszerrel kapcsolatban.

Legyen szó kert vagy udvar bekerítéséről, ipari területek vagy rendezvények biztosításáról, mezőgazdasági célú területek határolásáról, nálunk megtalálja a megfelelő termékeket. Amennyiben mégis kérdése merülne fel az optimális kerítések kiválasztásával és a kerítésrendszerek telepítésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégánk szívesen ad tájékoztatást!

A Kerítésland csapata

rólunk csapat kerítésland
rólunk csapat kerítésland 2