Barion Pixel

AKCIÓS kerítések

pirosnegyzet  AKCIÓS 3D TÁBLÁS KERÍTÉS, PORFESTETT kerítésOSZLOP, MOBIL KERÍTÉS

Szállítás, árak

Az oldalon szereplő összegek bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Házhoz szállításra egyedi ajánlatot küldünk tekintettel a termékek méretéből, súlyából és terjedelméből fakadóan.

Szállítási idő 1-10 nap között alakul rendeléstől függően, egyeztetések alapján.

A szállítási díj a címre történő házhoz szállítást tartalmazza, a lerakodás nincs benne az összegben, erről a megrendelőnek szükséges gondoskodnia.

szállítás ikon

Kérdése van? Segítünk!

Amennyiben kérdése merülne fel a szükséges kerítés mennyiség kiszámításával kapcsolatban, vagy egyéb szakmai tanácsadásra van szüksége, keressen fel minket bizalommal, szívesen válaszolunk!

Táblás kerítés információk

Amennyiben könnyen telepíthető, de megbízható kerítésrendszert szeretne, a 2D táblás kerítés ideális választást jelent! A 2D táblás kerítés elemek elérhetőek porfestett, horganyzott kivitelben egyaránt.
Színük választható: zöld vagy antracit.

A 3D táblás kerítések merevségét a V alakú hajlítások adják, melyeknek száma a kerítéselem méretétől függően változik, így ellenálló, megbízható kerítésrendszerek képezhetők belőlük. A 3D kerítéseink zöld és antracit színben is kaphatók.
A kerítés elemek választhatóak porfestett vagy horganyzott kivitelben is.

Webáruházunkban megtalál minden szükséges elemet, ami egy 2D-s vagy 3D-s táblás kerítésrendszer kialakításához szükséges. Kiegészítőink között számos, a táblás kerítések telepítéséhez szükséges szerkezeti elemet, rögzítőt, lábazati elemet megtalál. Kerítésoszlopaink között kínálunk a telepíteni kívánt kerítésrendszerhez illeszkedő porfestett és horganyzott verziókat egyaránt.