Barion Pixel

Kerítés elemek a szükséges kiegészítésekért

Akár táblás, akár tekercses, akár díszkerítés mellett tettük le a voksunkat, mindegyikhez tartoznak bizonyos kerítés elemek, melyek nélkül nem lesz teljes a kép. Például a szükséges alap, a beton lábazati elem, mely táblás kerítések telepítése során alkalmazható. Ilyenkor fontos megnézni, milyen elemekbe helyezhető el, milyen besüllyesztéssel kell számolnunk a biztos eredmény érdekében, és milyen súlyú kerítés elemmel számolhatunk.

A méretek és a további szempontok felmérése nélkülözhetetlen a megfelelő kerítés elemek kiválasztásához, ezért nem szabad elnagyoltan tippelve vásárolni, a pontos adatok ismeretével álljunk csak neki a vásárlásnak. Ha elakadunk, szakértő kollégák állnak szíves rendelkezésünkre, és segítenek a kérdések megválaszolásában.

kerítés elemek

Táblás kerítés elemek

Amennyiben például oszlopokat szeretnénk rögzíteni a táblás kerítésünkhöz, fontos megnézni, milyen talp lehet ezzel kompatibilis. A horganyzott lecsavarozható talp a honlapon például ebben lesz a tökéletes választás. A méreteket persze minden választásnál fontos szem előtt tartani, ezen áll vagy bukik minden. További kerítés elemünk lehet a rozsdamentes bilincs, mely egy kiváló választás, szintén táblás kerítések rögzítésére.

Mivel többféle területen alkalmazható, akár köztes, sarok vagy végbilincsként is, ezért ez egy univerzális rögzítő elem. Segít a kerítés elemek oszlopokhoz és egymáshoz való rögzítésében is. Mivel anyaga acél, ezért jól bírja az időjárás viszontagságait is. Érdemes az anyagokra is kellő hangsúlyt helyezni, egyrészt, hogy mi illik meglévő vagy kiválasztott kerítésünkhöz, másrészt, hogy milyen szempontok számítanak hosszútávon. Akár az említett időjárás álló szempont, akár más strapabíró szempontok. 

Táblás kerítések telepítése során használható a beton lábazati elem, melyet műanyag vagy horganyzott U elemekbe helyezhetünk. Ezt érdemes 20-30 mm-re besüllyeszteni. Egy elem súlya függ a felületkialakítástól is, eszerint 70-82 kg között mozog.

Táblás kerítés elemek

Tekercses kerítés elemek

Amennyiben tekercses kerítést választottunk, ezekhez is számos kerítés elem érhető el a weboldalon. Fontos és szükséges kiegészítőnk lehet a drótrögzítő, az oldalon elérhető például a műanyag beüthetős drótrögzítő, mely akár táblás kerítésekhez is használható. Ez az oszlopokra szerelhető prémium minőségű rögzítő elem, mely a hozzátartozó rozsdamentes beüthető kampó segítségével könnyen telepíthető. A tekercses kerítések kifeszítésének fontos kerítés eleme a feszítőhuzal, itt akár horganyzott, vagy műanyag bevonatú kivitelezést is választhatunk. Látható, hogy egyik fontos kiindulópont a kerítés fajtánk, ennek függvényében tudunk kompatibilis elemeket vásárolni hozzá.

Kerítés elemek

Megbízható minőség

A kerítés elemek választása során is érdemes figyelembe venni, milyen kerítéssel rendelkezünk, és milyen kiegészítők lesznek vele kompatibilisek. Ebben is segítségünkre van honlap, ahol akár egyedi ajánlatokat is kérhetünk. A megfelelő leírásoknak köszönhetően pedig jól informálódhatunk és tájékozódhatunk azzal kapcsolatban, egy-egy elem mire való, és nekünk arra van-e szükségünk. Tartós minőséggel számolhatunk, mind a kerítések, mind a kiegészítők tekintetében, ezért megbízhatunk az oldal termékeinek színvonalában.

Friss bejegyzések: