Barion Pixel

A jelen világpolitikai és nyersanyagpiaci helyzetre vonatkozóan a honlapon található áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy rendelés esetén előzetesen vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot emailben!

Táblás kerítés

pirosnegyzet  3d Táblás kerítés

pirosnegyzet  2d Táblás kerítés

Szállítás, árak

Az oldalon szereplő összegek bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Házhoz szállításra egyedi ajánlatot küldünk tekintettel a termékek méretéből, súlyából és terjedelméből fakadóan.

Szállítási idő 1-10 nap között alakul rendeléstől függően, egyeztetések alapján.

A szállítási díj a címre történő házhoz szállítást tartalmazza, a lerakodás nincs benne az összegben, erről a megrendelőnek szükséges gondoskodnia.

szállítás ikon

Kérdése van? Segítünk!

Amennyiben kérdése merülne fel a szükséges kerítés mennyiség kiszámításával kapcsolatban, vagy egyéb szakmai tanácsadásra van szüksége, keressen fel minket bizalommal, szívesen válaszolunk!

Táblás kerítés információk

Amennyiben könnyen telepíthető, de megbízható kerítésrendszert szeretne, a 2D táblás kerítés ideális választást jelent! A 2D táblás kerítés elemek elérhetőek szinterezett, horganyzott kivitelben egyaránt. Színük választhatóak: zöld, vagy antracit.

A 3D táblás kerítések merevségét a V alakú hajlítások adják, melyeknek száma a kerítéselem méretétől függően változik, így ellenálló, megbízható kerítésrendszerek képezhetők belőlük. A 3d kerítéseink zöld és antracit színben is kaphatók. A kerítés elemek választhatóak szinterezett vagy horganyzott kivitelben is.

Webáruházunkban megtalál minden szükséges elemet, ami egy 2D-s vagy 3D-s táblás kerítésrendszer kialakításához szükséges. Kiegészítőink között számos, a táblás kerítések telepítéséhez szükséges szerkezeti elemet, rögzítőt, lábazati elemet megtalál. Kerítésoszlopaink között kínálunk a telepíteni kívánt kerítésrendszerhez illeszkedő szinterezett és horganyzott verziókat egyaránt.