Barion Pixel

A jelen világpolitikai és nyersanyagpiaci helyzetre vonatkozóan a honlapon található áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy rendelés esetén előzetesen vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot emailben!

5 tipp a kerítés és a bejárat karácsonyi dekorálására

A karácsony közeledtével egyre több ház fényárban úszik kívül és belül egyaránt. A különböző égősorok, világítások, girlandok és egyéb dekorációs elemek mind hozzájárulnak ahhoz a bizonyos karácsonyi hangulathoz, ami miatt ez a néhány hét sokak szívében egy igazán különleges helyet foglal el.

Ha a lakásban már megteremtettük a karácsonyi légkört, akkor érdemes egy kis időt szánni a ház körüli kültéri dekorációra – így a bejárat és kerítés dekorálására – is. Ilyenkor az emberek a front oldalt szokták a leginkább feldíszíteni, hisz ez az, ami emeli az utcaképet, amit a legtöbbet látunk és fokozza az ünnepi hangulatunkat akárhányszor hazaérünk! 65cxvj bjxuh

Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni és az egész házat kivilágítani. Már egy kis hangulatos világítással vagy néhány dekorelemmel is egyszerűen feldobható a kerítés és a bejárat környéke!

A következőkben a teljesség igénye nélkül szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani arra nézve, hogy +milyen sokféleképpen lehet a bejárat és a kerítés környékét néhány egyszerű dekorációs elemmel feldíszíteni a karácsonyi ünnepekre!

1. Koszorú a kapura

Bár a kerítést ritkábban dekorálják ki az emberek, mint magát a házat, mégis egy egyszerű koszorúval a kerítés és azon belül a bejárati kapu is egyszerűen ünnepi hangulatba borítható. A letisztult zöld koszorú egy nagy masnival kombinálva a táblás kerítésektől kezdve a kovácsoltvas kerítésen át a fa kerítésekig szinte minden típushoz és stílushoz illik. Mivel a bejárati kapu központi szerepet tölt be egy ház esetén, így egy kis dekorációs elemmel is látványos hatás érhető el.

2. Girland a kerítésre

5 tipp a kerítés és a bejárat karácsonyi dekorálására

Maga a kerítés is ünnepi díszbe öltöztethető egy kis girland és masnik segítségével. A zöld girlandba igény szerint lehet tekerni egy kis hangulatvilágítást is, melynek köszönhetően sötétedés után is igen látványos lesz a dekoráció és így maga a front kerítés is.Maga a kerítés is ünnepi díszbe öltöztethető egy kis girland és masnik segítségével. A zöld girlandba igény szerint lehet tekerni egy kis hangulatvilágítást is, melynek köszönhetően sötétedés után is igen látványos lesz a dekoráció és így maga a front kerítés is.

3. Adventi kopogtató

Elég egy elegáns ajtódísz és a bejáratunk máris ünnepi hangulatban várja az ottlakók vagy akár a vendégek érkezését is. Ma már rengeteg fajta ajtódísz közül lehet válogatni, így annak stílusa teljes mértékben a ház stílusához igazítható. A képen látható ajtódíszt még a bejárat körül található girland, karácsonyi feliratú és színvilágú lábtörlő és a különböző ötletes kiegészítők is nagyon feldobják. Egy kis stílusos összeállítással a különleges összhatás biztosan nem marad el.

4. Bejárathoz vezető út feldíszítése

A képen látható bejárat igazán filmbeillő hangulatot áraszt. A zöld ajtódísz és girland, illetve a fényfüzérekkel feldíszített tuják, mécsesek különleges egyvelege a bejárati kaputól az ajtóig vezető utat nagyon jól öltözteti. Ez a kompozíció sötétben és világosban is nagyon látványos, mégis más kültéri dekorációkhoz képest viszonylag egyszerűen kivitelezhető.

5. A korlát feldíszítése

Ez a pont főleg azoknak hasznos, akiknek van a front oldalon egy kis teraszuk, verandájuk vagy esetleg erkélyük. Hogyha a kerítés átlátható, a földszinten lévő terasz dekorálása is igen látványos tud lenni.  A korlát sokféleképpen feldíszíthető. Ha valaki soknak ítéli a képen látható fényfüzéres, masnival felszerelt girlandot, akkor annak egy egyszerű fényfüzér lehet a jó választás, amely szintén nagyon jól öltöztetni fogja az egész teraszt. Ez a dekoráció társasházak erkélyére is egyszerűen kivitelezhető, így azok is tudnak egy kicsi kültéri dekorálást végezni, akik nem kertes házban laknak.

Bár sokan már az adventi időszak kezdetétől feldíszítik kívülről a házat, akinél ez elmaradt, az karácsony előtt 1-2 héttel is bevethet néhány egyszerűbb, de mégis látványos kültéri dekorációt.

A lehetőségek tárháza persze sokkal több lehetőséget rejt ennél a néhány ötletnél. Ahány ház, kerítés és bejárat, annyiféle ötletes ünnepi dekoráció hozható létre. Az általunk forgalmazott táblás kerítések például egyszerű megjelenésük miatt sokféleképpen dekorálhatóak. Elég egy girland, egy masni vagy egy kis fény és máris szemet gyönyörködtető látványt fogunk elérni. A végeredmény pedig akkor lesz a legjobb, ha a kültéri és beltéri dekorációt is mindenki a saját ízléséhez és otthonához igazítja.

Mindenkinek jó készülődést és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Termékajánló

Friss bejegyzések: