Barion Pixel

Prémium Kerítésrendszerek

Prémium Front Kerítésrendszerek

Új, prémium termékkínálatunkat a magas minőség, a modern, letisztult, egyedi design és a tartós, masszív kialakítás jellemzi.
Az ebben a kategóriában megtalálható lamellás, lemezes, lézervágott, zártszelvény és pálcás kerítések, bejárati, kétszárnyú és úszókapuk, valamint prémium oszlopok tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik kompromisszummentes megoldásra vágynak.
A horganyzott és porfestett fém kerítés elemek egyedülálló módon hangsúlyozzák a modern, kortárs otthonok formavilágát.
Minimalista kialakításuknak köszönhetően az épületek egyediségére teszik a hangsúlyt, miközben önmagukban is meghatározó,
esztétikus látványt nyújtanak.

Pálcás kerítés, Budapest, Pest megye, kerítés

Szállítás, árak

Az oldalon szereplő összegek bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Házhoz szállításra egyedi ajánlatot küldünk tekintettel a termékek méretéből, súlyából és terjedelméből fakadóan.

Szállítási idő 1-10 nap között alakul rendeléstől függően, egyeztetések alapján.

A szállítási díj a címre történő házhoz szállítást tartalmazza, a lerakodás nincs benne az összegben, erről a megrendelőnek szükséges gondoskodnia.

szállítás ikon

Kérdése van? Segítünk!

Amennyiben kérdése merülne fel a szükséges kerítés mennyiség kiszámításával kapcsolatban, vagy egyéb szakmai tanácsadásra van szüksége, keressen fel minket bizalommal, szívesen válaszolunk!

prémium front kerítésrendszer információk

Prémium front kerítésrendszereink között megtalálhatóak a lemezes kerítések mellett, lézervágott acél kerítések is csakúgy mint lamellás kerítések, pálcás kerítések és zártszelvény kerítések. A prémium minőségű és modern megjelenésű lemezes fém kerítés típusunk számos kialakítási variációt biztosít a lemezek szélességét, kiosztásának sűrűségét és felület kinézetét tekintve. 

Acél kerítésrendszerünk olyan fém kerítéselemeket kínál, mint a fém kerítés panelek rögzítőkkel és prémium porfestett oszlopokkal, bejárati kapuk, kétszárnyú kapuk és úszókapuk, így a rendszer egyöntetű, modern, impozáns látványt az ingatlan front kerítéseként. Az egyéni ízlés, az ingatlan építési stílusa és a környezet szempontjából más-más kialakítású panelra és kapura lehet szükség. 

Kínálatunkban fém kerítés kapuink különböző magasságokban és szélességekben érhetőek el, így jól tudnak illeszkedni a rendelkezésre álló helyre. 
Termékeink kérhetőek különböző porfestett színekben és 

Amennyiben egyedi kapuban gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot: vállaljuk egyedi kapuk beszerzését, kivitelezését is.