Barion Pixel

Mikor érdemes a mobil kerítés alkalmazását választani?

Számos helyen nagyon hasznos döntés a mobil kerítés alkalmazása. Nevéből fakadóan ez nem egy állandó vagy hosszútávú kerítés, éppen ezért olyan helyeken és eseményeken érdemes alkalmazni, melyek meghatározott, vagy átmeneti időre szólnak. Ideiglenes megoldásnak tökéletes választás a mobil kerítés. Vagy, ha mégis hosszabbtávra szólna, akkor az alacsonyabb biztonsági elvárásokkal rendelkező helyeken.

A mobil kerítés alkalmazási területei

A mobil kerítéseket a legkülönfélébb helyeken és eseményeken lehet alkalmazni, így például koncerteken, futballeseményeken, találkozókon, bemutatókon, és egyéb rendezvényeken. Hasznos választás egy építkezési területeken vagy munkaterületeken is alkalmazni, hiszen egyrészt, a végleges kerítés akadályozhatja a munkagépek bejutását az építési területre, vagy munkaterületre, másrészt ugyanakkor fontos védeni a területet.

Alapvetően nagyon könnyen és gyorsan összeszerelhető, valamint szétszedhető elemekről van szó, ezért könnyű ezekkel dolgozni. Mégis garantálják a szükséges terület határ jelzését, elhatárolását és középszintű védelmét. Egy nagyon praktikus rendszerről van tehát szó. Alkalmazható különböző magasságú és minőségű panelekkel, vagy oszloptávolsággal is. Eszerint a mobil kerítések ideálisak lehetnek lakótelepeken, vagy alacsonyabb biztonsági szintet igénylő lakásoknál.

mobil kerítés építkezésen

Könnyen telepíthető rendszer

Mivel átmeneti megoldásokra lett kitalálva a mobilkerítések rendszere, ezért nagyon könnyen telepíthető. Horganyzott oszlopokból és huzalokból épül fel. Valamint kifejezetten költséghatékony megoldást biztosít akár rendezvényekre, akár munkaterületekre. Összesen három részből áll, a táblából, a talpból és a bilincsekből, melyek a táblák oszlopainak egymáshoz forgatását segítik elő. A mobil kerítések mellett szól, hogy igény esetén akár kapu is belehelyezhető, így szintén praktikusan kezelhető.

A mobil kerítés előnyei

A már említett könnyű összeszerelhetőség és szétszedhetőség mellett számos más előnye is van egy minőségi mobil kerítésnek. Igény szerint lehet bárhogyan felhasználni adott területen, ezért praktikusan variálhatunk vele. Nem beszélve a használt anyagokról, melyek állják az időjárás viszontagságait. Könnyen szállítható és tárolható, valamint költséghatékony. Alkalmazkodik az igényekhez, mielőtt meghoznánk a végleges döntést a kerítésünket illetően, tehát egy igen rugalmas típusról beszélhetünk.

Ez az úgynevezett ideiglenes kerítés, ami szintén előnyként szól mellette. Sokszor, mielőtt végleges döntéseket hozunk, nem árt, ha van egy átmeneti megoldás. Egy építkezés során például utolsó szokott lenni a kerítés felhúzása, nem véletlen, ennek több oka is van. Ilyenkor is kell azonban garantálni a védelmet, valamint a baleseteket is megakadályozni, a tőlünk telhető módon. Ilyenkor is tökéletes megoldás a mobil kerítés.

A weboldalunkon található mobil kerítés elem egyaránt vízszintes és függőleges oszlopokból készült, mely vázra ponthegesztett rács. Ez olcsó elkerítési megoldás építési területek, munkaterületek elhatárolására. Horganyzott oszlopokból és huzalokból épül fel.

mobil kerítés

Csináld magad típus

Amikor átmeneti helyek körbe kerítéséről van szó, azért is alkalmazzuk ezt a típust, mert nem szeretnénk sokat vesződni az összeszerelésével. Szerencsére, ennek felállítása nem igényel speciális ismereteket, nagyon gyorsan felállítható, és könnyen áttelepíthető. Ráadásul, több alkalommal is fel lehet használni. Akár ideiglenes tároló területek, raktár területek lekerítésére is tökéletesen alkalmas választás. Sokszor igényel az élet átmeneti megoldásokat, ebben van segítségünkre ez a típusú kerítés is!

Az értékeink védelme, területünk elhatárolása mindig nagyon fontos, és a jó hír, hogy ebben átmenetileg is vannak megoldások. Ezek a kerítés panelek folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendenek, dekoratívak is, valamint egyfajta biztonságot és védelmet is nyújtanak az elhatárolt terület számára. Mivel olcsó megoldás, ezen a középszintű és átmeneti védelmet biztosító kerítésrendszeren egyáltalán nem éri meg spórolni!

Friss bejegyzések: