Barion Pixel

A jelen világpolitikai és nyersanyagpiaci helyzetre vonatkozóan a honlapon található áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy rendelés esetén előzetesen vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot emailben!

Bemutatkoznak: lamellás és lemezes kerítés termékcsaládjaink

Prémium front kerítésrendszerek 1. rész : Lemezes kerítés és lamellás kerítés

Megérkezett oldalunkra egy vadonatúj termékkínálat, mely a prémium front kerítésrendszerek elnevezést kapta. Egy igazán magas minőségű, komplex családról van szó, melyet egy két részes cikksorozatban tervezünk bemutatni. Jelen, mostani bejegyzésünkben a lamellás és lemezes kerítés termékcsaládokkal kezdjük az ismertetést olvasóink számára. Annyit bevezetésképp prémium kínálatunkról összefoglalóan leírnánk, hogy minden ebben a kategóriában megtalálható front kerítés, kerítéselem, kapu és oszlop tökéletes megoldást jelenthet mindenkinek, aki esztétikus, magas színvonalú, és mindemellett tartós, masszív kialakítású kerítésre, kapura vágyik. Minden prémium kategóriájú termékünkhöz pedig prémium oszlop is választható különböző méretekben.

Ahogyan fentebb írtuk, több részre osztva mutatjuk be új prémium választékunkon belül megtalálható termékcsaládokat, hogy minden kedves érdeklődő átfogó és részletes képet kaphasson azok jellemzőiről, és így vásárlóink a hozzájuk leginkább passzoló termékcsaládot tudják majd választani. Jelen írásunkban pedig ahogyan már fentebb felvázoltuk a lamellás és lemezes kerítés rendszereket fogjuk részletesebben bemutatni.

keritesland lamellas kerites galeria 1
Lamellás kerítés egy igazán modern, esztétikus megoldás

Lamellás kerítés termékcsalád

Ezt a termékcsaládot, vagyis a lamellás kerítéseket meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szereti a modern, esztétikus megoldásokat. Kialakításukat tekintve a lapos sínek, sajátos, szűk elrendezés jellemzi ezeket fém kerítéseket. Tökéletes megoldást jelenthet azok számára, akik belátásmentes kertre, előkertre vágynak – hiszen ezzel a kialakítással garantált lesz a privát szféra, emellett pedig mutatós, esztétikus – front oldali kerítésrendszerként tökéletesen megállja a helyét.

Az említett kerítésrendszer termékcsalád horganyzott és porfestett felületű, emellett pedig az említett kerítésrendszer a következő lamellás elemekből áll: lamellás kerítéspanel, bejárati kapu, úszókapu, kétszárnyú kapu, prémium oszlop, melyek több színben is elérhetőek oldalunkon.
Cikkünk további részében pedig átlépünk a lemezes kerítések világába.

keritesland leces kerites fahatasu betettel
Lemezes kerítés fahatású betéttel

Lemezes kerítés termékcsalád


Ennek a letisztult formavilágú termékcsaládnak a lemezes kerítés elemei úgyszintén felületkezelésüket tekintve horganyzáson és porfestésen esnek át, mint lamellás termékek esetében is jellemző volt. Így elmondhatjuk azt, hogy mindkét fém kerítés típus igazán ellenálló a korróziós hatásokkal szemben, és emellett esztétikus megjelenést mutat– front oldali kerítésnek kétség kívül kitűnő választások. Kortárs, minimalista megoldás lehet a lemezes kerítés a modern stílus kedvelőinek, akik fém kerítés vásárláson gondolkodnak. A lemezes kerítés rendszer termékcsaládban is ugyanúgy megtalálható kerítéspanel, bejárati kapu, úszókapu és kétszárnyú kapu – mindezek pedig több választható színben érhetőek el oldalunkon.

lemezes.gallery
Lemezes kerítés a modern stílus kedvelőinek

Oldalunkat böngészve fellelhető ennek a termékcsaládnak a MAX modell kivitele is – kerítéspanelben, bejárati kapuban, úszókapuban és kétszárnyú kapuban egyaránt – mely kerítéselemek annyiban különböznek az eddig említett verziótól, hogy a szerkezetük 100 mm széles szelvénnyel van gazdagítva, mely által masszívabb, stabilabb hatást adnak.

Finomabb kialakítást kedvelőkre is gondolva MIX modell néven megtalálható és rendelhető kerítéspanel, mely a klasszikus lemezes kerítéspanelhez képest szerkezetét tekintve keskenyebb profilokból áll a panel felső részén.

Akik szeretik az egyedi és különleges megoldásokat, azok számára ajánljuk lemezes kerítéspanel COLORE kivitelét. Kétféle színt használva, a kerítéspanel több eltérő színű profilt használva készül, mely által igazán egyedi és extravagáns, nem mindennapi látvány születik.

lemezes.keritespanel.colore.utcafront 1
Extravagáns kifinomultság lemezes kerítés COLORE kivitelével

PINO és NOCE néven megtalálható az az igazán valósághű faanyag hatást utánzó verziója a lemezes termékcsaládnak, ahol a fenyő, illetve a diófa látványa köszön vissza a kerítés néhány panelén, igazán rendkívüli kinézetet kölcsönözve annak.

Fontosnak tartjuk leírni, hogy prémium voltuknak köszönhetően egyedi gyártásban készül minden új termékcsaládunk, így néhány hét várakozási idővel számolva, egy igazán magas minőségű prémium front kerítésrendszer védheti és díszítheti otthonát minden kedves megrendelőnknek.

Következő cikkünkben folytatjuk a prémium termékkínálatunk bemutatását. Részletesebben fogjuk megismertetni a Pálcás, Lézervágott és Zártszelvényes kerítések fontos tulajdonságait, hogy minden vásárlás előtt álló olvasónk minél több hasznos és kulcsfontos információ birtokában tudja kiválasztani a számára tökéletes kerítés termékcsaládot, mely azután hosszú éveken át védheti és díszítheti otthonát.

Ajánljuk kerítésland facebook oldalunkat, ahol érdekes és hasznos posztokat, tartalmakat olvashat minden érdeklődő – kerítés témában.

Friss bejegyzések: