Barion Pixel

Bemutatjuk táblás kerítés kiegészítőinket

A Kerítésland arra hivatott, hogy megbízható, magas minőségű kerítések széles választékát kínálja a nagyérdemű elé. Prémium minőségű táblás kerítéseket, kerítésrendszereket forgalmazunk, melyek sok-sok éven át lehetnek kertjének, ipari területének, egyéb ingatlanának “védelmezői”, frontvonalai.

Amennyiben táblás kerítés vásárlásán gondolkodsz, nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálhatsz hozzá! Jelen írásunkban ezeket a táblás kerítés kiegészítőket vesszük sorra és mutatjuk be.

labazati beton elem
Lábazati beton elem

1. Lábazati beton elem

2D és 3D táblás kerítések esetén egyaránt alkalmazható a lábazati beton elem. Műanyag vagy horganyzott U elemekbe helyezhető bele. Az elemek egyenkénti súlya 70-82 kg között mozog. Három féle kivitelben rendelhető oldalunkon: sima, téglamintás, és sima 50-es kivitelben.

A lábazati beton elem oszlopokhoz való rögzítésére 2 féle rögzítő található oldalunkon: horganyzott és talpas és műanyag. Az U horganyzott lábazati elem rögzítő segítségével a 2D és 3D táblás kerítés elemekhez rögzíthetjük a beton lábazati elemet. AZ U profilba szükséges helyezni a lábazati elemet, majd a profilt szükséges az oszlopokhoz csavarozni. Ez a horganyzott rögzítő jól ellenáll az időjárási hatásoknak, stabil szerkezetet ad.

A U talpas lábazati elem rögzítő majdnem teljesen ugyanazon az elven működik, mint horganyzott társa, azonban az oszlopokhoz való rögzítéséhez 3 db gyári furat áll rendelkezésünkre. Emellett a horganyzáson túl, porfestésen is átesett rögzítő profilról van szó ebben az esetben, illetve az U tartó alsó része zárt kivitelű, mely a lábazati elem szintezését könnyebbé teszi.

A műanyag U lábazati elem rögzítő használata ugyanúgy működik, mint a korábban ismertetett típusoknál, a beton lábazati elemet az U alakú idomokba helyezve tudjuk rögzíteni, stabil, ellenálló szerkezet lesz ennél a megoldásnál is a végeredményünk. A rögzítő egyik vége zárt, így további stabilitást adva.

rozsdamentes bilincs fekete 1
Rozsdamentes bilincs

2. Rozsdamentes bilincs és tábla rögzítő

A rozsdamentes bilincs a táblás kerítéselemek rögzítésére szolgáló eszköz. Köztes, sarok és végbilincsként is alkalmazható. Segít abban, hogy az oszlopokhoz és egymáshoz is rögzíthetőek legyenek a kerítéselemek. Három méretben és két színben kapható.

A rozsdamentes táblarögzítő, vagy más néven bolha egy univerzális rögzítő elem, mely kívül és belül is horganyzott. Kapuk keretére, oszlopok sík felületére ültethetjük csavarozással. A kerítés az oszlopok előtt futtatva rögzíthető bolhával.

3. Promo táblarögzítő

A promo táblarögzítő a táblás kerítések egyik fontos alapeleme. Segítségével bármely felületre rögzíthetőek a táblás kerítés elemek. Horganyzott és porfestett kivitelben – porfestett formában antracit és zöld színben is kapható.

4. M kapocs

Táblás kerítések egymáshoz való – oszlop nélküli – rögzítésére, toldásra alkalmas az M kapocs. Speciális fogó szükséges a rögzítéséhez, melyet szükség esetén tudunk biztosítani.

lemezes tablas kerites
Lemezes táblás kerítés rögzítő bilincs

5. Lemezes táblás kerítés rögzítő bilincs

A lemezes táblás kerítés rögzítő bilincsek a 60×40-es zártszelvény oszlopokkal kompatibilisek. Horganyzott vagy PVC bevonatos kivitelben elérhetőek, PVC bevonatos formában pedig antracit, illetve zöld színben. Falról induló vagy falhoz történő rögzítés esetén kiválóan alkalmazhatóak.

6. Műanyag bilincsek

A talp nélküli műanyag táblarögzítő bilincs 3D-s táblás kerítésekhez, illetve a talpas műanyag táblarögzítő bilincs 2D-s táblákhoz külön-külön kaphatóak oldalunkon. Ezen felül zártszelvény oszlopokra való műanyag oszlop kupakot is kínálunk.

oszloptalp
Porfestett lecsavarozható oszloptalp

7. Porfestett és horganyzott lecsavarozható oszloptalpak

A 10×10 cm-es lecsavarozható talpon 4 db 10 mm-es furat helyezkedik el, mellyel könnyedén lecsavarozható, így stabil rögzítés adhat az oszlopoknak. Porfestett (zöld és antracit színben), vagy csak horganyzott formában kapható.

Bejárati, kétszárnyú és úszókapuk oszlopainak rögzítésére ajánljuk horganyzott, illetve porfestett lecsavarozható kapuhoz való oszloptalpainkat. 100x150x6 mm-es talppal a 60×60 mm-es oszlopok, míg a 150x150x8 mm-es talppal a 100×100 mm-es oszlopok rögzíthetőek.

8. Szögesdrót tartó

Szögesdrót és NATO drót megfelelő rögzítését szolgálják a szögesdrót tartók. Horganyzott és PVC bevonatos kivitelben is elérhetőek kínálatunkban, 45 fokos vagy Y alakú kialakításban. A kerítésrendszer biztonsági funkcióját hívatottak növelni.

KL Nato drot 2
NATO drót

9. Szögesdrót és NATO drót

A szögesdrót alkalmazása hozzáad kerítésrendszerünk biztonságos voltához. 100 és 250 m-es kiszerelésben kaphatóak. Horganyzott vagy PVC bevonatos formában is egyaránt. PVC bevonatos formában kétféle választható színben ajánljuk, melyek az antracit és a zöld.

NATO drót vagy más néven pengés drót. Jelentősen nagyobb hatásfokkal, védelemmel bír, mint a szögesdrót. Szögesdrót tartók és horganyott feszítő huzalok segítségével a kerítés tetejére, kerítésre vagy simán a földre telepíthető. Horganyzott, ellenálló.

Kövess minket a Facebookon!

Ajánljuk mindenki figyelmébe Kerítésland facebook oldalunkat, ahol érdekes és hasznos cikkek, posztok olvashatóak – kerítés – témában.

Nálunk a Kerítéslanden minden termék garantált magas minőséget képvisel, a kedvező ár mellett, hiszen már évek óta minőségi romlás nélkül adjuk termékeinket – a legjobb áron.

Friss bejegyzések: