Barion Pixel

3D táblás kerítés, a tavalyi év legnépszerűbb terméke

Éppen egy hónapja, hogy beléptünk az új évbe, 2023-ba, ám mi még egy kicsit visszatekintenénk az előző, 2022-es évre. Bemutatjuk a tavalyi év kedvenc termékét, termékeit, ami nem más, mint a 3D táblás kerítés.

Jelen cikkünkben szeretnénk ismertetni ezt a terméket, termékcsaládot minden kedves olvasónkkal. Reméljük, hogy írásunk olvasása után, mindenki aki csak kerítés vásárláson gondolkodik – cikkünk elolvasása után – kellő információ birtokában tud majd választani 3D táblás kerítés termékeink közül.

3d tlablas kerites
3D táblás kerítés

3D táblás kerítés termékcsalád

A 3D táblás kerítés termékcsaládnak 2 típusa van: horganyzott és porfestett, illetve itt is megkülönböztetünk 5-5 mm-es és 4-4 mm-es változatot is. A következőkben ezeket fogjuk egyesével részletesen bemutatni.

Horganyzott 3D táblás kerítések

A horganyzott 3D kerítéstáblák úgynevezett tűzihorganyzásos eljáráson esnek át, ami lényegében egy horganyfürdőt jelent. Ez nagyon magas hőmérsékleten történik – 435-450 fokon. Minél több időt tölt az adott fém – jelen esetben a 3D táblás kerítés – horganyban (cinkben), annál vastagabb horganybevonat keletkezik rajta. Ez a bevonat garantálja azt, hogy az adott acélszerkezet hosszú éveken, évtizedeken keresztül ellenálló maradjon mindenféle korróziós hatásokkal szemben.

További érdekes tudnivaló a horganyzott 3D táblás kerítésekről, hogy a táblákban merőleges acélhuzalok vannak. A függőleges huzalok hajlítva vannak – kerítés magasságától függően 2, 3 vagy 4 hajlítás van rajtuk. Ez adja a 3D hatást – mely az egész kerítés merevségét, stabilitását szolgálja. Súlyra nem nehezek ezek a kerítések, ám az említett 3 D technológia miatt mégis rendkívül stabilak.

4-4 mm-es és 5-5mm-es változat között a különbséget pedig a vízszintes és függőleges huzalok átmérője adja.

Költséghatékonyak, esztétikusak ezek a kerítések és kitűnő választások lehetnek magán telkekre, vagy ipari területekre is egyaránt. Oldalunkon megtalálható ez a típusú 3D táblás kerítés. A táblák szélessége adott (2505 mm), ám legördülő menünkben 6 féle tábla magasság közül választhat mindenki.

3d tablas kerites s
Antracit színű kerítés

Porfestett 3D táblás kerítések

A porfestett 3D táblás kerítések is átesnek horganyzáson, ám az a különbség, hogy ennél a kerítéstípusnál a huzalok külön-külön esnek át horganyzáson, tehát horganyfürdőn. Majd ezek után a már horganyzott huzalok lesznek összehegesztve egy 3D táblává.

Ám itt nem ér véget a folyamat, ugyanis minden “porfestett 3D táblás kerítés” ezek után még egy festékréteget is kap, vagyis porfestésen esik át. Így a horganyzás + porfestés kombinációval kettős védelmet kap a kerítéstábla, ami szinte örökké is kitarthat. A két réteg egymást védi: a festékréteg védi a horganyfelületet a korróziótól, a horganyos réteg pedig a porfestett réteget védi az esetleges felhólyagosodástól.

A porfestés egyébként egy különleges eljárás, melyet fém felületekre alkalmaznak. Köznapi szóhasználatban gyakran színterezésnek, vagy színterelésnek is mondjuk. A folyamat úgy néz ki, hogy egy szórópisztoly segítségével műanyagpor alapú festék kerül fel minden egyes 3D kerítés táblára, melyet még utána rá is olvasztanak 160-200 fokon. Ez egy igen rugalmas, hőálló felületet eredményez.

A porfestett 3D táblás kerítéseken is megtalálhatóak hajlítások, melyekből szintén mérettől függően, 2, 3 vagy 4 van az adott táblán.

A 3D táblás kerítés panelek szélessége ennél a terméknél is fix – 2505 mm – ám magasság (5 féle magasság) és a porfestett termékeknél szín is ( 2 féle: zöld és antracit) választható a legördülő menükből, mely szintén oldalunkon megtalálható és ott rendelhető is.

Mint sima horganyzott társaik, a porfestett 3D táblás kerítsek is ideálisak mind magán, mind ipari területekre.

4-4 mm-es és 5-5mm-es változat között a különbséget ennél a típusnál is a vízszintes és függőleges huzalok átmérője adja.

3d tablas kerites 1
Kerítés a naplementében

Összegzés

Összességében minden típusú 3D táblás kerítésről elmondható, hogy nagyon stabil és merev kialakítású – kis súly ellenére. Számos esetben kitűnő választásnak bizonyulnak. Nem is csoda, hogy a tavalyi évben oldalunk legnépszerűbb, legtöbbet rendelt termékei voltak.

Ajánljuk mindenki figyelmébe Kerítésland facebook oldalunkat, ahol érdekes és hasznos cikkek, posztok olvashatóak – kerítés – témában.

Nálunk a Kerítéslanden minden termék magas minőséget képvisel, a kedvező ár mellett, hiszen már évek óta minőségi romlás nélkül adjuk termékeinket – a legjobb áron.

Friss bejegyzések: