Barion Pixel

Fém kerítés prémium kivitelben – folytatjuk új termékcsaládunk bemutatását 2. rész

Pálcás, lézervágott és zártszelvény új prémium fém kerítés termékcsaládok érkeztek oldalunkra

Folytatjuk vadonatúj termékkínálatunk, vagyis a Prémium front fém kerítések bemutatását. Előző cikkünkben részletesen bemutattuk a lamellás és lemezes kerítés termékcsaládokat. Mostani cikkünkben pedig további három prémium fém kerítés családot mutatunk be: pálcás, lézervágott és a zártszelvény kerítéseket.

Mit érdemes tudni a prémium front fém kerítésrendszerek termékcsaládról?

Habár korábbi írásunkban is olvashatott mindenki egy rövid ismertetést az említett fém kerítéscsaládról, néhány fontos tudnivalót, tulajdonságot ebben a bejegyzésben is szeretnénk újra kiemelni. Érdemes megemlíteni, hogy ez egy prémium, igazán magas minőségű termékcsalád, és minden egyes ebben a kategóriában megtalálható kerítéselem, front kerítés, kapu és oszlop egészen biztosan nívós megoldást jelenthet mindenki számára, aki szereti a magas színvonalú, ám tartós, masszív kialakítású fém kerítést, kaput.

Ezen túl pedig minden prémium kategóriájú termékünkhöz prémium oszlop is választható oldalunkon különböző méretekben. Jelen írásunkban pedig, ahogyan már fentebb írtuk, a pálcás, lézervágott és fém kerítés rendszereket fogjuk részletesebben megismertetni minden kedves olvasónkkal.

palcas.front .kerites.galeria 1
Pálcás kerítés, mint front kerítés

Pálcás fém kerítés termékcsalád

Horganyzott és porfestett pálcás frontoldali fém kerítéseinket ajánljuk mindenkinek, aki kedveli a modern, letisztult kialakításokat, hiszen ezek a fém kerítések, ahogyan a mellékelt képen is látszik, nem tartalmaznak díszítőelemeket, így tökéletes kerete lehet bárki otthonának, miközben a figyelmet nem vonja el arról. Nagyszerűen illik hagyományos és kortárs otthonokhoz is és kertekhez is egyaránt. A klasszikus és időtálló pálcás fém kerítés az oldalunkon több színben is kapható és a szintén általunk forgalmazott pálcás bejárati kapuhoz, kétszárnyú kapuhoz és úszókapuhoz egyaránt csatlakoztatható. A továbbiakban pedig tovább lépünk a lézervágott fém kerítések világába.

palcas fem kerites
Pálcás fém kerítésünk – hagyományos és modern stílus kedvelőinek is ajánljuk

Lézervágott fém kerítés termékcsalád

A lézervágott fém kerítés termékcsaládot, hogyha két szóval kellene jellemeznünk, akkor egész biztosan ezek lennének azok: modern és futurisztikus. Kétségünk sincs afelől, hogy a kortárs építészeti stílus kedvelőinek találták ki ezt a fajta fém kerítés termékcsaládot. 2 mm vastag horganyzott acél profil a kerítéselem alapja, melyet egységesen 15 mm széles kivágott hézagok dobnak fel, melyek különböző hosszúságúak. Ez a csíkozott hézagosság, egy minimális belátást enged, éppen annyira, hogy a privát kerti szféra megmaradhasson mindenki számára.

Minden lézervágott fém kerítéselem felületkezelésüket tekintve horganyzáson és porfestésen esik át, mint ahogy a pálcás termékek esetében is jellemző volt. Így mindenképpen elmondhatjuk azt, hogy a lézervágott fém kerítés igazán ellenálló a korróziós hatásokkal szemben, és emellett esztétikus megjelenést is mutat– front oldali kerítésnek kétség kívül kitűnő választás. Többféle színben is választhatóak a lézervágott fém kerítéselemek, és emellett a nálunk vásárolható lézervágott bejárati kapuhoz, kétszárnyú kapuhoz és úszókapuhoz könnyen csatlakoztathatóak.

lezervagott fem kerites latvany
Lézervágott fém kerítés: modern és futurisztikus

Zártszelvény fém kerítés termékcsalád

Harmadik, és egyben az utolsó bemutatásra kerülő termékcsaládunk a zártszelvény fém kerítések, oldalunkon több választható színben is kapható. Ezek a termékek amellett, hogy igazán esztétikus összképet adnak, egyfajta rendezettséget sugároznak a szelvények egyenlő osztása révén. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a stílusos dolgokat, ám mellőzné az extravagáns megoldásokat, és inkább maradna a modern, harmonikus látványnál – ha kerítésről van szó. Oldalunkon kapható még zártszelvény bejárati kapu, úszókapu és kétszárnyú kapu is. Az alap kerítéspanel, amely természetesen kiválóan alkalmas front kerítésnek, 60 x 40 x 1,25 mm méretű zártszelvényekből áll, melyek között között 40 mm-es osztás van kialakítva.

Zartszelvenyes fem kerites
Zártszelvényes fém kerítés

Végezetül még fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy minden új prémium fém kerítés termékcsaládunk egyedi gyártásban készül el, emiatt mindenképp érdemes számolni pár hét várakozási idővel. És hogy megéri-e a kivárni? Szerintünk egyértelműen igen, mivel ezek után évtizedeken át egy igazán magas minőségű prémium front kerítésrendszer védheti és díszítheti otthonát minden kedves megrendelőnknek.

Reméljük, hogy kétrészes cikksorozatunkkal segítséget és hasznos információkat tudtunk szolgáltatni minden vásárlás előtt álló olvasónk számára, hogy könnyebb legyen megtalálni azt a tökéletes fém kerítés termékcsaládot, mely azután hosszú éveken át otthona frontját képezheti.

Ajánljuk kerítésland facebook oldalunkat, ahol érdekes és hasznos posztokat, tartalmakat olvashat minden érdeklődő – kerítés témában.

Friss bejegyzések: